Dom > Znanje > Sadržaj
Kako kupovina kuhinjske slavine i kupatilo imaju ono što je drugačije
- Nov 19, 2017 -

Kako kupiti kuhinjsku slavinu od toaleta? U stvari, mnogi će pomisliti da možete odabrati isti, naravno, ali potreba za kuhinjskim slavinom treba da bude veća nego između wei yu-a. Pazite da ne skalirate, rđa može uticati na zdravlje ljudi.

Ručice: složene slavine su jednostavne za upotrebu, jer kada se koristi umivaonik, obično je samo jedna ruka prazna.

Izlaz: izlaz vode na vrhu olakšava popunjavanje umivaonika.

Rotacijski ugao: mogućnost rotacije 180 stepeni čini rad pogodnim, a mogućnost okretanja 360 stepeni je značajna samo za sudoper koji se nalazi u centru kuće.

Proširenje glave tuša: efektivni radijus se povećava, sudoper i kontejner se mogu popuniti brže.

Duzina creva: iskustvo pokazuje da je 50cm cevi dovoljno, a na trzistu mozete kupiti do 70 centimetara ili vise.

Cevi koje mogu proširiti tušove: izbegavajte metalne cevi kako biste izbegli neprijatne zvuke.

Kalcifikacija: depoziti kalcijuma deponuju u glavi tuša i automatskom sistemu čišćenja. Isto se dešava na slavini, gde se silicijum akumulira. Integrirani čistač zraka ima sistem kalcifikacije i može sprečiti kalcifikaciju opreme.

Sistem protiv refluksa: ovaj sistem sprečava pumpanje vode u cevi za čistu vodu i sastoji se od slojeva materijala. Uređaj opremljen sistemom povratnog toka biće prikazan na površini ambalaže kao DVGM.

Čišćenje: savršen dizajn ne zahteva mnogo čišćenja.

Materijal: nerđajući čelik je sanitarni i ekološki prihvatljiv. Chrome-brendirani uređaji su laki za negu i bezopasnost za ljude, ali ih je potrebno dodati u proces. Dakle, morate da obratite pažnju na to od čega je izrađena oprema, a ne u svim zemljama koje imaju taj visok standard.

Izdržljivost: kalcifikacioni sistem može zaštititi opremu od curenja i rukovati štetom.

Popravka: prilikom korišćenja popravki različiti uređaji su veoma različiti, neki od materijala za opremu nisu veoma lako dobiti.