Dom > Znanje > Sadržaj
Tačke za pažnju u odabiru toaleta
- Nov 19, 2017 -

Oprema toaleta, česma je mali komad. Ali često te male stvari mogu učiniti da osetite kvalitet života u poboljšanju kuće. Prilikom izbora kupatilskih slavina:

Prva stvar o kojoj treba razmišljati je da li je to tačno. Ako nema dovoljno tople vode u kući, a zatim hladne i tople vode slavine Split neće biti potrebno.

Osim toga, prilikom izbora bib, ipak treba uzeti u obzir sa problemom tie-u s higijenskim sredstvo za čišćenje: najvažnija je model želi kolokacija, u suprotnom će uzrokovati probleme za instalaciju.

Drugi je stil i boja koja se podudaraju, evo jednostavnog principa i to: klasične klasike, savremene do moderne. Ako je vaš toalet uglavnom hladna boja, može se odabrati srebrna bibcock; Ako je toplo, biće zlato. Ako je stil cijelog toaleta komplikovaniji, može koristiti slonovače.

U ovom trenutku, bib koji koristi u WC je dvije vrste: jedna je za vodu, jedan je kupanje glupost. Slavina za vodeni bazen ima ogranak, pojedinačni cent, možete koristiti prema stvarnoj situaciji; Kadu glupost bib ima crijeva i tamne sahraniti dvije vrste, upotreba crijeva je praktičniji, instalacija je jednostavna, kadu glupost bib da zakopaju je jako zgodan, ali instalacija problem je malo veći.

Pre ukrašavanja, možete ići u svaki veliki građevinski materijal da vidite, razumete ovaj aspekt znanja. U izgradnji, bez obzira na te usvoji koji bib, instalacija mora uzeti vodootporni sloj metope na dobro, izbjegavati kako bi smetnja u kasnijem životu.