Dom > Znanje > Sadržaj
Produžite život hardvera
- Nov 19, 2017 -

Izabrati da kupite slavinu za kupatilo wei wei kako se pravilno koristi i održava, to je ono što mnogi korisnici osećaju glavobolju i nervozu. U stvari, sve dok instaliramo, koristimo, održavamo tačnu metodu, stvarni vijek trajanja česme može se produžiti i može biti svijetao kao novi.

Od funkcije upotrebe za podelu, slavina se deli u bibcock kupatilo, bibcock za lice, tri biblina za kuhinju, zajednički poznati kao "trodelni set":

1. Triosmerna slavina za kadu: ovaj poklopac ima dva izlazna priključka, jedan povezuje kadu, i link na donju slavinu za tuširanje.

2. Dupli poklopac slivnika: ova vrsta bibcock-a se koristi u slivu toaleta, izlaz je kratak, relativno nizak, uglavnom za ljude koji pere odjeću, čišćenje lica;

3. Višenamenska kuhinjska slavina: ako imate svoju toplu vodu u kuhinji, slavina treba da bude dvostruko povezana. Izlaz kuhinje bibcock je viši, duži, neki još uvek imaju dizajn creva, za pranje namirnica.

strukturno

1. Pojedinačna ručka: ova vrsta poklopca UPOTREĐUJE trenutnu popularnu keramičku jezgru kao zaptivni deo, prednost je što je prekidač fleksibilan, regulacija temperature je jednostavna, vek trajanja je dugačak;

2. Sa prekidačem od 90 stupnjeva: koristite i keramičku zaptivku, na bazi tradicionalne dvostruke ručke, keramičkog zaptivnog čipa, umjesto originalnog gumenog zaptivka za otvaranje i zatvaranje prenosa spina može se podesiti na 90 stepeni, podešene tačke na obe strane vruće i hladne vode, karakteristika je pogodna, dizajn je i više;

3. Tradicionalni spiralni stabilizacioni gumeni poklopac: zahvaljujući velikoj količini vode, niskoj cijeni i jednostavnom održavanju, neki građani su i dalje dobrodošli. Pored toga, neke od uvoznih slavina su izrađene od nehrđajućeg čelika, šupljih kugličnih zaptivki i zaptivki, koji su takođe potpuno kontrolirani sa temperaturom, ali su skuplji.

Potrošači treba obratiti pažnju na sljedeće 5 tačaka:

1. Molimo vas da imate instalirane iskusne i kvalifikovane profesionalce. Prilikom instalacije, poklopac treba da pokuša da ne udari sa tvrdim predmetom, ne ostavljajte cement, lepak i druge stvari na površini, da ne biste oštetili površinski sloj. Ako koristite vodeću u novoj kući, zbog vodovodne mreže je nova prodavnica, postojale su nečistoće vode kao što je pesak, uklanjanje ostataka prije ugradnje treba obratiti pažnju na cevovod, vodu dugo do voda je bila očišćena pre nego što je instalirala slavinu.

2. Ne pritiskajte previše teško da prouzrokuju oštećenja prilikom otvaranja i nežno okrenite. Čak i tradicionalne slavine ne moraju biti zeznute do smrti.

3. Površinu treba očistiti nakon upotrebe. Nemojte koristiti ručicu za slavinu kao naslon za ruke za podršku ili upotrebu.

4. Pritisak vode pod uslovom ne manje od 0,02 MPa, upotrebljavati se posle određenog vremenskog perioda, ukoliko se utvrdi da smanjenje prinosa vode pojavljuje se čak i pojava plamenjača bojlera, odrezane vruće i hladne vode, pomoću ključa nežno okrećući se na izlazu iz napojne kapuljače za usta u vodu iz česme, pažljivo ponovno staviti nakon čišćenja nečistoće, generalno se može oporaviti.

5. Metalno crevo glave tuš glave treba voditi prirodno i razvijati. Nemojte ga navijati na slavinu kada ga ne koristite. Takođe, kada koristite ili ne koristite, obratite pažnju na vezu između creva i tela ventila da ne formirate mrtvi ugao, kako ne bi pukli ili oštetili crevo.